BEVEILIGINGSSYSTEMEN

Naast audiovisuele producties en installaties kunt u bij MK Audio ook terecht voor beveiligingssystemen op maat. Zowel camera- als alarmsystemen, intercoms en domotica (integratie) van A-merken leveren en installeren. Daarnaast bieden wij u op de geleverde apparatuur uiteraard altijd onderhoud en ondersteuning aan.

CAMERASYSTEMEN

Als partner van Hikvision leveren wij camerasystemen waarmee u gegarandeerd bent van kwaliteit en betrouwbaarheid. Binnen ons brede assortiment kunnen we voor iedere situatie een oplossing voor u samenstellen. Neem vooral vrijblijvend contact met ons op voor een bezoek en/of offerte.

VRAGEN OF INTERESSE?

Neem vooral vrijblijvend contact met ons op!

ALARMSYSTEMEN

Ook voor de particuliere of klein-zakelijke markt bieden wij alarmsystemen op maat. Voor elke toepassing, klein of groot. Onze systemen bieden verschillende functionaliteiten die naar behoefte ingezet kunnen worden. Een aantal voorbeelden:

  • Een ruim assortiment van sensoren, zoals bewegingsmelders, brandmelders, watersensoren, co2-melders, etc.
  • Bedrade en/of draadloze sensoren
  • Wi-Fi en/of GSM
  • Meldkamerondersteuning of intern beheer

Wij werken met een vaste leverancier waardoor wij u altijd snel van dienst kunnen zijn tegen een aantrekkelijke prijs. Neem vooral contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

 

INTERCOMS

Als onderdeel van uw camera- of alarmsysteem, of losstaand. Voor vrijwel iedere toepassing, zakelijk of privé kunnen wij intercomsystemen leveren en installeren.