Ga naar de inhoud

BEVEILIGINGSSYSTEMEN

Naast audiovisuele producties en installaties kunt u bij MK Audio ook terecht voor beveiligingssystemen op maat. Zowel camera- als alarmsystemen, intercoms en domotica (integratie) van A-merken leveren en installeren. Daarnaast bieden wij u op de geleverde apparatuur uiteraard altijd onderhoud en ondersteuning aan.

Geïnteresseerd in meer foto’s en informatie over onze beveiligingssystemen? Neem een kijkje op onze Facebook!

CAMERASYSTEMEN

Als partner van Hikvision leveren wij camerasystemen waarmee u gegarandeerd bent van kwaliteit en betrouwbaarheid. Binnen ons brede assortiment kunnen we voor iedere situatie een oplossing voor u samenstellen. Neem vooral vrijblijvend contact met ons op voor een bezoek en/of offerte.

VRAGEN OF INTERESSE?

Neem vooral vrijblijvend contact met ons op!

ALARMSYSTEMEN

Ook voor de particuliere of klein-zakelijke markt bieden wij alarmsystemen op maat. Voor elke toepassing, klein of groot. Onze systemen bieden verschillende functionaliteiten die naar behoefte ingezet kunnen worden. Een aantal voorbeelden:

  • Een ruim assortiment van sensoren, zoals bewegingsmelders, brandmelders, watersensoren, co2-melders, etc.
  • Bedrade en/of draadloze sensoren
  • Wi-Fi en/of GSM
  • Meldkamerondersteuning of intern beheer

Wij werken met een vaste leverancier waardoor wij u altijd snel van dienst kunnen zijn tegen een aantrekkelijke prijs. Neem vooral contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

 

INTERCOMS

Als onderdeel van uw camera- of alarmsysteem, of losstaand. Voor vrijwel iedere toepassing, zakelijk of privé kunnen wij intercomsystemen leveren en installeren.