Ga naar de inhoud

TIJDELIJKE OPLOSSINGEN

Onze specialiteit als MK Audio is het verzorgen van een complete oplossing voor live optredens. U wilt een band of DJ voor op uw feest of een volledig programma voor uw evenement? Naast onze brede inventaris aan materieel hebben wij natuurlijk ook een goedgevulde lijst met muzikale contacten.

Geeft of organiseert u toch liever zelf een feest en bent u opzoek naar de gewenste apparatuur? Dan kan MK Audio u ook faciliteren. Wij leveren een breed assortiment aan professionele A-merken. Kijk vooral verder voor de mogelijkheden van ons losse verhuur en onze standaardpakketten.

Ook zijn wij in te huren voor het maken van liveregistraties van uw evenement, zowel beeld, geluid als afmixen en monteren of livestreamen!

LOSSE VERHUUR

Bent u geïnteresseerd in de huur van losse apparatuur voor uw feest of evenement? Heeft u bijvoorbeeld geen behoefte aan de uitgebreide samenstelling van onze standaardpakketten? Neem dan vooral contact met ons op. Samen kunnen we voor uw gelegenheid voor vrijwel elk budget iets realiseren.

VRAGEN?

Neem vooral contact met ons op!

ONZE STANDAARDPAKKETTEN

Bekijk hier onze standaardpakketten. Uiteraard zijn deze pakketten naar wens aan te passen en leveren wij ook volledig passend maatwerk voor uw evenement. Voor het huren van losse apparatuur kunt u contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken. Binnen onze uitgebreide inventaris van A-merken vinden wij altijd een passende invulling voor uw evenement.

Binnen ieder pakket zijn er verschillende opstellingen en inrichtingen mogelijk, of er nu een band, DJ of presentatie plaatsvindt. Zo kunnen wij onder andere podiumdelen plaatsen, een industriële opstelling met trussen maken, of een strak afgewerkte opstelling neerzetten voor bijvoorbeeld een bruiloft.

Voor een passende meerprijs leveren wij bij het kleine en gemiddelde pakket (1 en 2) ook een DJ / technicus voor uw evenement.

U kunt ons dienstenoverzicht ook downloaden.

Bij elk pakket is voldoende montagemateriaal en bekabeling aanwezig. Voor langere huurperiodes kunnen prijzen nog afgestemd worden. Al onze prijzen zijn excl. BTW maar inclusief transport, op- en afbouw tot 15km vanaf onze hoofdlocatie.

PAKKET 1 - KLEIN

Deze set van Master Audio met twee actieve 12 of 15 inch fullrange topluidsprekers bieden genoeg geluid voor een indoor evenement van ongeveer 50 personen.

Eventueel te combineren met een DJ set of presentatiesysteem. Tevens leveren wij in een klein pakket ook een passend stukje disco of decoratieve verlichting.

 

Prijsstelling
€ 250 ,- per dag
€ 360 ,- per weekend

PAKKET 2 - GEMIDDELD

Deze set van Master Audio met twee actieve 12 of 15 inch fullrange topluidsprekers in combinatie met een 15 of 18 inch subwoofer bieden genoeg geluid voor een indoor evenement tot ongeveer 100 en outdoor tot ongeveer 50 personen.

Eventueel te combineren met een DJ set of presentatiesysteem. Tevens leveren wij in een gemiddeld pakket ook passende disco of decoratieve verlichting.

Prijsstelling
€ 325 ,- per dag
€ 450 ,- per weekend

PAKKET 3 - GROOT

Deze passieve set van Master Audio is onze bescheiden krachtpatser. Met 2700 Watt per kant heeft deze stack genoeg vermogen voor vrijwel elk evenement tot 450 personen indoor en 250 personen outdoor.

Bij deze set kunnen wij ook een DJ (incl. apparatuur), presentatiepakket of live-ondersteuning (incl. technici waarbij 5 uur inbegrepen) leveren.

Vanzelfsprekend bij dit pakket leveren wij ook een passende lichtshow afgestemd op uw evenement. Vaak met trussdelen, rookmachines en podiumelementen.

Prijsstelling
€ 675 ,- per dag
€ 825,- per weekend

NOG GROTER?

Heeft u een groter evenement en zoekt u een betrouwbare partner om samen uw wensen te verwezenlijken? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Vanuit onze eigen inventaris en personeel kunnen wij evenementen tot 2500 personen ondersteunen. Voor nog grotere evenementen kunnen we ook in samenwerking met professionele partners passende ondersteuning bieden. Neem vooral contact met ons op!

WIJ WERKEN ONDER ANDERE MET