Ga naar de inhoud

PERMANENTE OPLOSSINGEN

Door onze doorgewinterde kennis in de audiovisuele en elektrotechnische branch is MK Audio de absolute alleskunner in dit vakgebied. Of het nu gaat om het inrichten van licht, geluid of video in uw horecaonderneming of het monteren van beveiligingssystemen zoals camera, alarm of domotica, wij regelen het allemaal.

Ook hebben wij een eigen werkplaats waar wij de onderhoudswerkzaamheden voor onze klanten kunnen bieden, tevens worden hier al onze maatwerk klussen zoals case devices, reparaties en kabelwerken uitgevoerd.

Bent u nieuwsgierig in wat MK Audio voor u kan beteken? neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte op maat.

VRAGEN

Neem vooral contact met ons op!

CASE DEVICES

Ook voor onder andere muzikanten en andere muzikale collega’s zijn wij een geschikte technische partner. Van pedalboards tot complete mobiele apparatuur voor de kleine en grote beurs. Ook daarvoor bent u bij MK Audio aan het juiste adres.

Kijk op onze Facebook-pagina voor meer foto’s en informatie over reeds gerealiseerde case devices.

WIJ WERKEN ONDER ANDERE MET

100V-SYSTEMEN

Een 100 Volt systeem is de beste oplossing om een groot (zakelijk) pand of buitengebied van geluid te voorzien. Ook met een dergelijke installatie kunnen we u bij MK Audio van dienst zijn. Meer foto’s en informatie over onze audiovisuele installaties zien? Neem een kijkje op onze Facebook!

DOMOTICA

Domotica verhoogt het leef- en werkcomfort, geeft meer veiligheid en maakt een uitgebalanceerd energiebeheer mogelijk. Laat uw woning tot leven komen, verlichting die automatisch aan of uit schakelt. Gordijnen sluiten automatisch zodra de schemer invalt. Uw verwarming gaat vanzelf omlaag indien uw het huis verlaat. Het kan allemaal doormiddel van domotica.

Wij werken met een doorgewinterde partner waardoor wij de volledige domotica installatie voor u kunnen ontwerpen, realiseren en programmeren. Heeft uw een vaste elektriciën, geen probleem, wij kunnen bijvoorbeeld met hem samenwerken door het bekabelingsschema voor het domotica systeem aan te leveren en de installatie te programmeren.

Was domotica voorheen voornamelijk behouden tot nieuwbouw, dit behoort nu tot de verleden tijd, door het steeds groter groeiende aanbod aan RF (draadloos) schakelmateriaal.