PERMANENTE OPLOSSINGEN

Door onze doorgewinterde kennis in de audiovisuele en elektrotechnische branch is MK Audio de absolute alleskunner in dit vakgebied. Of het nu gaat om het inrichten van licht, geluid of video in uw horecaonderneming of het monteren van beveiligingssystemen zoals camera, alarm of domotica, wij regelen het allemaal.

Ook hebben wij een eigen werkplaats waar wij de onderhoudswerkzaamheden voor onze klanten kunnen bieden, tevens worden hier al onze maatwerk klussen zoals case devices, reparaties en kabelwerken uitgevoerd.

Bent u nieuwsgierig in wat MK Audio voor u kan beteken? neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte op maat.

VRAGEN

Neem vooral contact met ons op!

CASE DEVICES

Ook voor onder andere muzikanten en andere muzikale collega’s zijn wij een geschikte technische partner. Van pedalboards tot complete mobiele apparatuur voor de kleine en grote beurs. Ook daarvoor bent u bij MK Audio aan het juiste adres.

WIJ WERKEN ONDER ANDERE MET

ONDERHOUD

Een professionele licht- of geluidsinstallatie is uiteraard een kostbare investering. U wilt hier natuurlijk jaren plezier van hebben. Voor de meeste apparatuur is daarom jaarlijks onderhoud een absolute must. Ook daarom kunt u bij ons terecht voor het onderhoud op locatie of in onze werkplaats.

REPARATIES

Naast onderhoud kunnen wij ook de meeste audiovisuele apparatuur zoals versterkers, luidsprekers, mengpanelen of verlichting repareren. Indien wij uw apparaat niet kunnen repareren betaalt u enkel de onderzoekskosten voor het vaste bedrag van € 35,- excl. BTW. Bij akkoord van de reparatie worden de onderzoekskosten in het totaalbedrag verrekend.

EVEN OPFRISSEN

Zijn uw speakers na een aantal jaar trouwe dienst toe aan wat liefde? Wij kunnen uw speakers ook volledig reviseren waarbij wij onder andere alle kabels vervangen, opnieuw solderen, isolatie vervangen, de kast een nieuw jasje geven en indien nodig ook de drivers zelf reconen. Neem voor meer informatie contact met ons op.