Ga naar de inhoud

LIVEREGISTRATIES

Bij MK Audio zijn we ook gespecialiseerd in het maken van liveregistraties of livestreams van uw evenement. Zeker in deze bijzondere periode ervaren wij ook maar al te goed dat het lastig is om met alle continu veranderende maatregelen iets te organiseren en mensen bij elkaar te brengen. Gelukkig bieden creatieve oplossingen en moderne technologie ons de middelen om op alternatieve manieren evenementen die anders niet door zouden gaan toch te realiseren.

Heeft u een feest, vergadering, presentatie, bruiloft, uitvaart of ander evenement waarvan u graag een liveregistratie of livestream wilt hebben? Klein of groot, wij kunnen voor vrijwel ieder budget iets voor uw realiseren. Geïnteresseerd? Neem vooral contact met ons op.

GEÏNTERESSEERD?

Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken en tot een persoonlijke offerte te komen!

WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem een kijkje bij de volgende reeds gerealiseerde projecten.

Liveregistratie

Ook voor (live)registraties van optredens of andere evenementen inclusief monteren van de beelden en het afmixen van de audio bent u bij MK Audio aan het juiste adres. Afhankelijk van de lengte van het evenement, de wensen voor de montage en het aantal camerastandpunten kunnen we een persoonlijke offerte voor u opstellen.

Kijk voor een voorbeeld naar de Anderhalve Meter Sessies van het Cultuurhuis Heerlen.

Livestream

Wilt u uw DJ-set, optreden of presentatie livestreamen? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij bieden complete pakketten met licht, geluid, camera’s, montage van audio en video op locatie en het opzetten van de stream.

Kijk voor een voorbeeld bij de Livestreams op onze Facebook-pagina.

Vergaderingen

Heeft u een vergadering of presentatie waarvan u een (live)registratie wilt, waarbij de presentatie in eventueel in meerdere ruimtes zichtbaar is? Ook daarin zijn wij gespecialiseerd.

We bieden kleine pakketten waarmee u zelfstandig een presentatie kunt voeren, tot grote pakketten waarbij er ondersteuning op locatie is en de stream tevens online (op verschillende platformen) uitgezonden kan worden.