Ga naar de inhoud

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Allereerst willen we natuurlijk al onze klanten, vrienden en familie een gelukkig, veilig en gezond 2021 wensen. Want wat was 2020 een bewogen jaar. Een jaar waarin zeker de culturele sector veel te lijden heeft gehad. Van bezoekerslimieten, tot evenementen die helemaal niet door mochten gaan of zelfs complete sluitingen. Het was een jaar met veel teleurstellingen, maar ook uitdagingen en creatieve oplossingen.

Ook bij ons ging dit jaar niet alles zoals gepland of gehoopt. Achteraf mogen we toch zeggen dat we dit jaar een aantal hele leuke producties hebben mogen doen. Van livestreams en liveregistraties tot intiemere optredens met een beperkt aantal bezoekers. Zo mochten we meehelpen aan de Anderhalve Meter Sessies van het Cultuurhuis Heerlen, livestreams van onszelf, Hogeschool Zuyd en Eurosonic. Opnames maken voor Ludique en ontstond er een samenwerking met de band Solomon.

Ook op montagegebied hebben we onze klanten weer goed kunnen bedienen met camerasystemen, draadloze netwerken en het installeren van audiovisuele apparatuur. En ja, zelfs een aantal klussen buiten ons normale vakgebied. Maar je moet toch iets!

Een jaar waarin we niet al onze doelen hebben kunnen bereiken, maar een jaar waar we toch trots zijn op wat we hebben bereikt. Hopelijk biedt komend jaar ons allemaal meer kansen en gaan we weer een oud-normale toekomst tegenmoet. Bedankt voor uw vertrouwen in ons afgelopen jaar en hopelijk mogen we in 2021 weer meer met elkaar samenwerken!

– Team MK Audio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *